אליאס אטליז ומעדני בשר נפתח בשנת 2009 ומאז עד היום צבר קהל לקוחות גדול.
אליאס מתמחה בבשר, חלקיו, הטיפול בו ובעל ידע נרחב על שיטות הבישול. את הידע הרב רכש אליאס כל חייו.
בקצביה תוכלו למצוא מגוון גדול של בשרים החל מבשר 'פשוט' ועד לחלקים מיוחדים ופחות מוכרים. בנוסף, תוכלו להתייעץ עם אליאס לגבי החלקים השונים, איזה חלק עדיף למה שאתם מתכננים (על-האש, קדירה, בשר למילוי וכד'). בנוסף, באליאס אטליז ומעדני בשר יש מבחר של תערובות בשר. כל תערובת מותאמת לשיטת בישול שונה ובעלת הירכב שונה (אחוזי שומן, סוגי הבשר והתיבול). כל הבשרים טריים והתערובות מוכנות במקום ולעיינכם כך שאם תעדיפו לשנות את הירכב התערובת תוכלו לעשות זאת.