מיוחדים אצל אליאס

null

באליאס, אטליז ומעדני בשר אנחנו מאוד משתדלים לגוון.
לא רק בשר נקי. אלא גם לחשוב מחוץ לקופסה…
אז מי אמר שאצל הקצב קונים רק בשר נא? הוספנו גם בשר מבושל,
פעם בשבוע, אבל לא כמו ש"עושים בבית", אז עשינו בשר במעשנה.

בשרים מעושנים

בימי שישי נערכת באליאס מכירה של נתחי בשר שונים מעושנים ומוכנים לאכילה. הבשרים מושרים תחילה במרינדה או נעטפים בתערובת תבלינים ולאחר מכן הם נכנסים למעשנה לבישול ארוך. מעבר לטעמים המעושנים, הבשר מהמעשנה מקבל מרקם רך המדגיש את טעמיו. בישול בשר במעשנה הוא שיטת בישול פחות נגישה בבתים רבים. הבישול הארוך בטמפרטורות מדוייקות לעישון הבשר מדגיש את טעמו של הבשר ומשאיר אותו רך.

תערובות בשר

שילובים נכונים בין סוגי בשר שונים והיחסים בין הכמויות שלהם בתערובת עושים את כל ההבדל בין קציצה לבישול, קבב לעל-האש והמבורגר. אצל אליאס תוכלו לרכוש תערובות בשרים לפי שיטת הבישול שאתם רוצים. התערובות נעשות במקום ולעיניי הלקוח.

תערובות תיבול

תערובות תיבול בהרכבים סודיים העוברים מדור לדור ומתאימים לבשרים שונים בשיטות בישול שונות. בנוסף יש גם רטבים מוכנים, תבלינים בסיסיים לבשר וכמה תערובות מוכרות.