הכירו את הבשר שלכם

null
חלקי הבשר השונים

1. אנטריקוט
2. צלעות
3. חזה/ברוסט
4. כתף
5. צלי/צלי כתף
6. פילה מדומה/פלאש
7. מכסה הצלע
8. שריר זרוע
9. קשתית/שפונדרה

10. צוואר
11. סינטה
12. פילה
13. שייטל/מאמיה
14. אווזית
15. צ'אך/פיקניה
16. כף
17. פלדה
18. שריר אחורי

בישול הבשר

null
אז בואו נעשה סדר בבישול….

טחינה

כתף
חזה
צלעות
צוואר
שייטל
פלדה

צלייה על האש

אנטריקוט
סינטה
אסאדו (קשתית)
שייטל
פילה

תנור

אנטריקוט
סינטה
אסאדו (קשתית)
שייטל
כף

טיגון

אנטריקוט
סינטה
שייטל
פילה
כף

קדירה

צלי בקר
כתף מרכזית
חזה
צלעות
צוואר
אסאדו (קשתית)
שריר הזרוע
פילה מדומה
צ'אך
אווזית
שייטל
שריר אחורי
פלדה