אוסובוקו טלה

אוסובוקו טלה

null
6 מנות

מצרכים

6 נתחי אוסובוקו טלה
מלח
פלפל שחור
שמן זית
בצל
2 גזרים
יין אדום
מים
2 כפות סוכר
3 גבעולי טימין
2 בטטות

אופן הכנה

  1. מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל.
  2. בוזקים מעט שמן זית בסיר רחב וסוגרים את הנתחים על אש גבוהה מכל הצדדים. כ-2 דקות מכל צד עד להשחמה.
  3. מוציאים את הנתחים מהסיר, קוצצים בצל וגזר ומטגנים עד להזהבה.
  4. מוסיפים את נתחי האוסובוקו, יוצקים מעל את היין והמים ומוסיפים סוכר וטימין. מביאים לרתיחה.
  5. מוסיפים מלח ופלפל אם צריך, מכסים את הסיר ומבשלים לשעתיים וחצי נוספות.
  6. מוסיפים קוביות בטטה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
  7. מבשלים 20 דקות נוספות עד שהבטטות מתרככות ומורידים מהאש.