אוסובוקו טלה
6 מנות
מצרכים
6 נתחי אוסובוקו טלה
מלח
פלפל שחור
שמן זית
בצל
2 גזרים
יין אדום
מים
2 כפות סוכר
3 גבעולי טימין
2 בטטות
אופן ההכנה
- מתבלים את הבשר עם מלח ופלפל.
- בוזקים מעט שמן זית בסיר רחב וסוגרים את הנתחים על אש גבוהה מכל הצדדים. כ-2 דקות מכל צד עד להשחמה.
- מוציאים את הנתחים מהסיר, קוצצים בצל וגזר ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את נתחי האוסובוקו, יוצקים מעל את היין והמים ומוסיפים סוכר וטימין. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים מלח ופלפל אם צריך, מכסים את הסיר ומבשלים לשעתיים וחצי נוספות.
- מוסיפים קוביות בטטה, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים 20 דקות נוספות עד שהבטטות מתרככות ומורידים מהאש.